TK Tigar u novoj Tigar House na adresi KAMENARKA 2

Znali smo da će biti teško i iscrpljujuće, ali imali smo motiv i uspjeli smo. Posao od mjesec dana, napravili smo za 5 dana i uselili u Nove prostorije TIGAR CENTRA. Zahvaljujući roditeljima i trenerima, odradili smo lavovski posao, gdje vrijedne ruke nisu pitale koliko je teško nego se radilo 24 sata na dan.
Rezultat uloženog truda, motiva, volje i ogromne energije rezultirao je uređenim prostorijama TIGAR HOUSE na adresi Kamenarka 2.

Ponosni smo na sve roditelje, trenere, djecu i prijatelje koji su pomogli Klubu da sa svojih 5 godina postojanja imamo prvu taekwondo kuću u Hrvatskoj, kakvu i zaslužujemo.

img_6931

img_6956

img_6990

img_6999

img_7004

img_7012

img_7014

img_7016
Prostor se nalazi na samom križanju  Kamenarke i Sarajevske ulice. Velika bijela kuća sastoji se od 3 etaže. U prizemlju se nalazi taekwondo dvorana gdje će se provoditi programi: taekwondo, rekreacija, zumba , joga te sportski rođendani.
Na prvom katu se nalazi 5 prostorija sa spravama koje mogu koristiti svi naši članovi (sadašnji i budući). Također, na prvom katu se nalazi velika terasa za roditelje gdje mogu u miru popit piće i pričekati svog tigrića dok ne završi sa treningom.

img_7125

img_7128

Posjedujemo i veliki parking ispred objekta, tako da imamo mjesta za parkiranje vaših vozila.

Pored Tigar House se nalazi travnjak, kojeg ćemo u proljeće urediti sa drvenom sjenicom, roštiljom, dječjim parkom te pješčanim terenom za odbojku i nogomet.

Ovaj projekt je zamišljen kao sportsko-kulturni centar i vrlo smo ponosni što smo ostvarili ono o čemu smo sanjali cijelo vrijeme. Spremni smo stvarati nove fajtere i uputiti dječicu na pravi put – sportski put.

img_7137

Ponosni za sve! Bravo ekipa!

logo