Taekwondo klub Tigar Zagreb

Taekwondo klub Tigar Zagreb osnovan je 12.siječnja 2011.godine. U početku su se treninzi odvijali u privatnoj dvorani Dugave pod vodstvom glavnog trenera Marka Jerena. Kako je vrijeme prolazilo, klub se je počeo širiti tako da danas taekwondo klub Tigar djeluje na 4 lokacije (4 dvorane), od toga 2 osnovne škole i 2 privatna prostora.

Sretni smo i ponosni što su roditelji (i djeca) prepoznali kvalitetu rada te nam u punom povjerenju prepustili sportski odgoj djeteta – sportaša. Naš posao je dijete dovesti na pravi put, usmjeriti ga u one vode koje su daleko od alkohola, droge i ovisnosti. Cilj nam je spriječiti nasilje među njihovim vršnjacima, nasilje u obiteljima, maltretiranja slabijih te spriječiti širenje frustracije među djecom i roditeljima.

Od samoga početka djelujemo pozitivno na društvo u kojem se krećemo i tako ćemo nastaviti dalje. Svakim danom dišemo punim plućima te tako dajemo snage našim jedrima da idemo korak po korak dalje i dalje.

Vaš izbor + naš posao = zajednički san!

 

Taekwondo je pravi sport za Vas. Trenirajući taekwondo uspjet ćete postići duševni mir te ćete razviti svoje tijelo u pravom smjeru. Treningom ćete podići ljestvicu kondicije, razviti fleksibilnost te koordinaciju pokreta.

Pravilnim izvršavanjem vježbi dobiti ćete uspravno držanje, povećati ćete snagu i brzinu, eksplozivnost, skočnost te izdržljivost. Steći ćete osjećaj za odgovornošću te vrijednost discipline, poštovanja starijih i odgovornosti koji će Vam pomoći u daljnjim obavezama u životu. Konstantnim i kvalitetnim treningom ćete razviti talenat koji posjedujete te povećati koncentraciju.

Taekwondo je vještina i odličan vid rekreacije tako da nikad nije kasno početi.  Osobe koje treniraju taekwondo su organiziranije, odgovornije te imaju više slobodnog vremena, a trening im služi kao ventil za ispuštanje negativnog naboja.

Vodilje u taekwondo-u su: DOBROTA, POŠTENJE, UPORNOST, SAMOKONTROLA I NESALOMLJIV DUH.

***Od sada možete ovdje preuzeti upisni karton***:
240_F_68813128_TAC0uX0fdraD36szeRFGWptmo0FrNiFh

Ili doći na upis u jednu od dvorana:

1. dvorana DUGAVE, Matunova ulica 16.
– Dvorana je otvorena PONEDELJAK, UTORAK, SRIJEDA, ČETVRTAK i PETAK od 08.00 – 22.30 sati

2. dvorana BREZOVICA, Brezovička cesta 98, Brezovica.
– Dvorana je otvorena danima UTORAK i ČETVRTAK od 19.15 – 20.30 sati

3. dvorana JARUN,

Upis u Taekwondo klub Tigar

Svaki novi član ima pravo odraditi dva probna besplatna treninga kako bi se sam uvjerio  da je to ono“pravo“ što je tražio. Na trening ponesti donji dio trenirke i kratku majcu te obavezno bočicu s običnom vodom.

Trening se odvija na tatamiju – podlozi za trening koja štiti djecu od nespretnih padova i ublažava iste.

a) Upis u klub se može izvršiti na nekoliko načina:

• Preuzeti gore upisni karton, isprintati i donesti ispunjeni u dvoranu Dugave.

(Obavezno je donijeti 1 sliku vel. 3cm x 3.5cm kako bi ju mogli odmah zalijepiti na karton)
•  Poslati upit na mail sa svim podatcima
•  Osobno doći u dvoranu koja vam je bliža (donijeti sliku)

b) Nakon upisa u registar kluba, novi član će biti fotografiran kako bi se mogla napraviti Članska knjižica i Knjižica polaganja. Osobni list sadrži osobne podatke o novom članu kluba i njegovim roditeljima ili starateljima.
Podaci služe isključivo za arhivu kluba i ne koriste se u druge svrhe.

c) Ukoliko je novi član već trenirao Taekwondo u nekom drugom klubu, potrebno je donijeti ispisnicu iz tog kluba i fotokopije diploma položenih pojaseva.

d) U slučaju prestanka treniranja ili prelaska u drugi klub, potrebno je obavijestiti svojeg trenera.
Članarina se plaća do 15. – tog u mjesecu, treninrao član ili ne.

Preko ljetnih praznika će biti organizirani treninzi, a o detaljima će članove kluba obavijestiti trener ili voditelj grupe.

Za detaljnije informacije kontaktirajte trenera u prostorijama kluba ili pošaljite upit preko kontakt-a na web stranici.

 

Taekwondo klub Tigar
Fažanska ulica 17a Zagreb 10000
tkd.tigar.zagreb@gmail.com
091/536 1951
www.taekwondo-tigar.com

Kontakt mobiteli:
*** trener Marko – 091/536-1951