Sportski kamp za djecu i mladež – SELCE 2019

💠SPORT KID KAMP 2019💠

▶️ Otvoreni poziv za sve sportske Klubove i sportaše, prijatelje i poznanike. Veselimo se Novim suradnjama. 🙂

✔️ vrijeme: 25.08. – 31.08. 2019.
✔️ mjesto: Grad Selce
✔️ smještaj: hostel Karlovac
✔️ kapacitet 100+ ležajeva

▶️ Sportsko – edukativni program primjeren je djeci 
predškolske i školske dobi.
Višednevni organizirani boravak djece u prirodnom, zdravom i sigurnom okruženju.

▶️ Smještaj i program boravka omogućava djeci neposredan kontakt s prirodom, slobodu i sigurnost kretanja unutar hostelskog kompleksa, interakciju djece, aktivno istraživanje i učenje u suradnji s drugom djecom i odraslima kako bi usvojili zorna iskustva, znanja i stekli vještine, te razvijali pozitivne stavove i navike, samopouzdanje, snalažljivost, odgovornost i kreativno, kritičko mišljenje.

▶️ Program je utemeljen na zakonskim i programskim dokumentima predškolskog / školskog odgoja.

Program se provodi u uskoj suradnji između djelatnika Hostela Karlovac (i animatori) te sportskih djelatnika našeg kampa koji borave u hostelu sa svojim vrtićkim i školskim skupinama, a svaka od strana ima svoja unaprijed utvrđena zaduženja.

Na ljetovanje s djecom mogu ići i roditelji po istoj ponudi.

Suradnja Hostela Karlova i naših sportskih djelatnika je čvrsta i pouzdana, utemeljena naorganizaciji sportsko-rekreativnog sadržaja, kreativnih radionica i večernjeg programa.

▶️ Svi sudionici SPORT KIDS KAMP imaju osiguanju zadravstvenu zaštitu, te uplaćeno osiguranje za boravak u Hostelu Karlovac. Pripremu i poslugu hrane, održavanje i čišćenje unutrašnjih i vanjskih prostora boravka, te zadovoljavanje drugih infrastrukturnih i materijalnih uvjeta provedbe programa, osigurava i organizira također Hostel Karlovac.

▶️ Ocijena čistoće je 5 zvijezdica.

Program ljetovanja realizira se u objektu Hotela Karlovac. Hostel sadrži objekt sa spavaonama i sanitarijama, objekt s restoranom, više dječjih igrališta sa spravama. U neposrednoj blizini hostela nalazi se plaža. Plaža je s hostelom spojena podznemim tunelom, tako djeca nemaju nikakav kontakt s glavnom prometnicom koja prolazi tik do hostela.

Djelatnici SPORT KIDS KAMP su razmišljali o svim detaljima, kako i ljetovanje vašeg djeteta bilo sigurno, zabavno i poučno.

▶️ Hostelsko odmarališni kompleks u potpunosti je prilagođen boravku djece. Ograđene parkovne ili dvorišne površine hortikulturno su uređene i obiluju travnatim površinama u hladovini borova ili palmi.

▶️ Unutar ograđenog kompleksa nalaze se smještajni objekti sa spavaonicama koje su višekrevetne (od 5 do 15 ležajeva), a sanitarni prostori i tuševi su smješteni u svakoj sobi posebno, uz mogućnost dijeljenja zajedničkog sanitarskog čvora u centralnom objektu.

▶️ Vanjski sportski tereni i igrališta omogućavaju provedbu raznovrsnih sportskih (nogomet, odbojka, rukomet, graničar) i rekreativnih aktivnosti u ambijentu borove šume, uređenih šetnica i prisutnosti šumova i mirisa mora.

▶️ Mala dječja igrališta opremljena su ljuljačkama, toboganima, klackalicama i drugim spravama.
Zajednički prostori za pripremu i provođenje svih sadržaja, igraonica i video dvorana te namjenska dvorana – opremljeni su TV, video i audio uređajima i potrebnim nastavnim sredstvima i pomagalima.

Prostori za dnevne društveno-zabavne i večernje programe osmišljeni su kao plesni podiji s rasvjetom u boji i prikladnim ozvučenjem.

Prijevoz osiguran autobusom Zagreb – Selce – Zagreb.

Cijena: 1.800,00 kuna
(moguće platiti na rate)

(* mogućnost sitne korekcije cijene ovisno o broju polasnika)

Organizator: 
Jeren SB j.d.o.o.
Sv.Leopolda Mandića 6, Zagreb
OIB: 83607111085

Kontakt informacije:
e-mail: taekwondo.tigar@gmail.com
– mob: 00385 91 536 1951