Donacije i sponzorstva

Taekwondo klub Tigar Zagreb je pokretač pozitivnnih promjena u društvu, prvenstveno pružajući svoje usluge najmlađima u našem društvu – djeci, zatim mladeži i odraslima. Na taj način stvaramo zdrav i čvrst kolektiv, pravu sportsksu obitelj.
Klub radi u vrlo osjetljivom području, potrebno je imati školovane osobe, pune ljubavi prema djeci, koje će nesebičo davati iz dana u dan.

Kvalitetnog trenera teško je dovoljno platiti ako će trener vaše dijete usmjeriti na pravi put, maknuti dijete s ulice, usmjeriti ga u sport, prikazati neka druga razmišljanja koja se razlikuju od njegovih vršnjaka…itd.
U taekwondo klubu Tigar Zagreb aktivno djeluje čak 6 volontera, stručno obrazovanih, marljivih i predanih djeci!

Za kvalitetan i kontinuiran rad, potrebno je mnogo financijskih sredstava kako bi se kupili ili obnovila sportska oprema koja uvelike pomaže u radu s djecom.

1

 Kako donizati Tigru – upute za fizičke osobe

Kao pojedinac, svoju donaciju možete uplatiti direktno na račun Udruge HR8123600001102262583 iz zemlje ili inozemstva.
Prilikom ispunjavanja naloga za uplatu iz zemlje molimo navedite sljedeće podatke:

Uplatitelj: puno ime i prezime
Adresa:
Svrha uplate: “donacija”.
IBAN:HR8123600001102262583
Poziv na broj:00 – dd mm yyyy rođenja


Kako donirati Tigru – upute za pravne osobe

Kao pravna osoba, donaciju možete uplatiti direktno na račun Udruge HR8123600001102262583  iz zemlje ili inozemstva.
Prilikom ispunjavanja naloga za uplatu iz zemlje molimo Vas da u pozivu na broj navedete MB tvrtke.

Uplatitelj: puni naziv firme/obrta
Adresa:
Svrha uplate: “donacija”.
IBAN:HR8123600001102262583
Poziv na broj:00 – dd mm yyyy uplate

Jamstvo TK Tigar Zagreb

Za Vašu donaciju, Mi Vam jamčimo:
– da će donacija biti utrošena isključivo u svrhu kupovine sportske opreme ili provedbu sportskog programa koji bi eventualno bio od koristi Kluba
– Da će Vaše ime biti istaknuto na web stranici donatora Kluba te u svim drugim popisima donatora nekih projekata (Ništa osim Vašeg imena, grada i države stanovanja/poslovanja neće biti javno napisano. Ukoliko želite ostati anonimni, molimo da nas kontaktirate na e-mail: taekwondo.tigar@gmail.com.

Pravila o donacijama

U ime TK Tigar Zagreb obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših donatora i korisnika usluga. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o donatorima i korisnicima usluga te po potrebi informiramo ih o načinu njihova korištenja. Redovito Vam dajemo mogućnost izbora o upotrebi Vaših podataka, uključujući mogućnost odluke želite li ili ne ukloniti Vaše ime s lista koje se koriste za donacijske kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su isključivo članovima i djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi članovi i djelatnici TK Tigar Zagreb odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Primijetite li bilo kakvu pogrešku u Vašoj donaciji (npr. pogrešno utipkan ili naveden iznos), kontaktirajte nas na e-mail: taekwondo.tigar@gmail.com.
Vaše donacije možemo promijeniti i/il otkazati kontaktirate li nas unutar 30 dana od dana donacije.

Udruga TK Tigar Zagreb ima stroga pravila o prihvatljivosti donacija – važno nam je da naši donatori posluju prema etičkim principima koji su i nama prihvatljivi te su u skladu s principima i vrijednostima djelovanja TK Tigar Zagreb.

Naši podaci su:

Web: www.taekwondo-tigar.com
Opći kontakt: taekwondo.tigar@gmail.com
Kontakt za donacije: taekwondo.tigar@gmail.com
Adresa sjedišta: Taekwondo klub Tigar Zagreb
Fažanska ulica 17a, 10000 Zagreb, HR
Adresa za slanje pošte: Taekwondo klub Tigar Zagreb
Rudolfa Matza 12, 10360 Sesvete, HR
Telefon: +385 91 536 1951
Matični broj: 02717158
OIB: 24518307185
IBAN: HR8123600001102262583
Kontakt osoba:
Marko Jeren, Mihaela Tinodi, Krešimir Totić

Podsjećamo Vas da u skladu s odredbama Zakona o porezu na dohodak (NN 177/2004, Čl. 36, St. 27) doniranjem ostvarujete porezne olakšice:

Porezni obveznici mogu uvećati osobni odbitak za darovanja dana u inoezemstvu u naravi i u novcu doznačenim na žiro račun, a u kulturne, odgojno – obrazovne, znanstvene, zdravstvene, humanitarne, športske i vjerske svrhe, udrugama i drugim osobama koje te djelatnosti obavljaju u skladu s posebnim propisima, do visine 2% primitaka za koje je u prethodnoj godini podnesena godišnja porezna prijava i utvrđen godišnji porez na dohodak.

Također, u skladu sa odredbama Pravilnika o porezu na dohodak (NN 95/2005, Čl. 89, St. 1, Toč. 11) za priznavanje dijela osobnog odbitka po osnovi danih darovanja prema Čl. 36, St. 27 Zakona, treba priložiti PRESLIKE NALOGA o doznaci u novcu.

Hvala Vam, Vaš Tigar!
logo