Božićni domjenak taekwondo kluba Tigar Zagreb

U petak 21.12. održali smo Božićni domjenak povodom kraja sportske sezone 2018. Domjenak se održao u prekrasnom restoranu Buzin kojem je prisustvovalo 60-tak osoba. Održali smo prezentaciju presijeka rada u 2018.godini, zahvalili se našim donatorima i sponzorima, podjelili prigodne poklone prijateljima i partenerima te nagradili najuspješnije natjecatelje u ovoj 2018. godini.I ovim putem želimo izraziti zahvalu na pomoći svim prijateljima (u punom smislu te riječi) koji su nesebično davali za Klub, djecu i vodstvo Kluba. Želimo se zahvaliti i roditeljima koji su pokazali interes davanja i pomaganja Klubu, te na kraju našim sponzorima:

– Molekula d.o.o.
– Fidens Alarm d.o.o.
– Multi grad d.o.o.
– Vita Letitia d.o.o.
– Jeren Squid – Baits j.d.o.o.


Najuspješniji natjecatelji u 2018.godini su:
– vrtićanac: ALEN NOVOSEL
– vrtićanka: ANA DJAKOVIĆ
– mlađi kadet: IVANO KOPITOVIĆ
– mlađa kadetkinja: EMA RAZIĆ
– kadet: EMANUEL PALIKUĆA
– kadetkinja: IVANA DJAKOVIĆ
– juniorka: NIKA TUMBRI

Velika zahvala i našim trenerima koji su u 2018.godini odradili 650+ treninga s našim članovima, osvojili 141 medalju (od čeka 100 finala), te nesebično prenosili znanje svojim učenicima, motivirali ih da daju sve od sebe.
Zahvaljujemo se svim roditeljima koji nas podržavaju u radu već dugi niz godina. Isto kao i djeci koja s veseljem dolaze i odlaze sa treninga.

Bravo za sve, samo jako dalje!

Slijedi nam 2019! 🙂

 

logo